Neem contact op!
  • Professionals
  • Werving & selectie
  • Interim & detachering

Ook interessant:

Finance recruitment

Voor het uitbesteden van de finance recruitment binnen uw bedrijf, bent u bij Scope Finance aan het juiste adres. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het bemiddelen tussen opdrachtgevers en getalenteerde professionals op het gebied van accounting, finance & control. Wij weten dan ook als geen ander dat het van cruciaal belang is om goede medewerkers aan te trekken voor uw organisatie.

Finance recruitment, wij zorgen voor de beste werknemers

Uw werknemers zijn de mensen die uw organisatie kunnen maken of breken. Zij zetten de toon voor de kwaliteit van het werk dat geleverd wordt. Daarom is het ook zo belangrijk om de juiste medewerkers aan te trekken voor uw onderneming. Goede werknemers zijn immers de sleutel tot het succes van uw onderneming. Als specialist op het gebied van werving- en selectie, beschikken we bij Scope Finance over een uitgebreid netwerk, waardoor we voor u de juiste kandidaat kunnen vinden. Wij richten onze finance recruitment hierbij vooral op professionals met HBO- en WO niveau.

Wij ontzorgen uw organisatie

Door Scope Finance in te schakelen voor de recruitment van finance specialisten in uw onderneming kunnen wij u ontzorgen binnen uw organisatie. Door het vinden van het juiste personeel besparen wij u namelijk veel tijd en kosten. Wilt u ook gebruik maken van onze professionele diensten voor het recruiteren van de beste werknemers voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar (040) 8200 780 voor ons kantoor in Eindhoven of naar (078) 200 03 49 voor ons kantoor in Alblasserdam. Wilt u graag eerst meer informatie over onze mogelijkheden of onze werkwijzen? Ook dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met * zijn verplicht

Onze opdrachtgevers

Wij hebben kandidaten mogen plaatsen bij o.a. de volgende organisaties:

Vacatures ingevuld bij IHC
Vacatures ingevuld bij DAMCO
Vacatures ingevuld bij Netwerk
Vacatures ingevuld bij Boskalis
Vacatures ingevuld bij Xella
Vacatures ingevuld bij Q8